Szilveszterre fellépő

Szilveszterre fellépőt keres?

Megtalálta! 

Többféle szolgáltatással állunk a megrendelők szolgálatába: gyerekműsor, élőszobor, vendégfogadás, mókamester és hasonlók. No de nézzük szépen sorban.

Mókamester szolgáltatás

Egy jó mókamester olyan mint egy vőfély. Az egész rendezvényt megtervezi és irányítása alatt tartja. Egyeztet a DJ-vel és közös erővel inditják el a bulit, vagy élesztik újra a partit.

Mi jelmezbe öltözve szoktunk a rendezvényeken pompázni. Így mindenki már az első szemkontaktusnál tudja, hogy némi turpisság lesz a dologban és rögtön mosolyra húzza a száját.

Megjelenni 3-4 alkalommal szoktunk mindig kb 30 percre,  különböző jelmezben, más-más tematikát képviselve és más-más zenei stílusra kalauzoljuk a vendégeket. Természetesen előzetes egyeztetés alapján összehangoljuk a rendezvény tematikájával és hangulatával. Akár mikroportot is biztosítunk, hogy jobban irányíthassuk a közönséget.

Wellness szállodákban már akár a délelőtt folyamán poénkodhatunk az emberekkel a medencénél beöltözve gumicsizmában mint takarító személyzet vagy akár tarthatunk egy mókás gyógyvízi torna foglalkozást, természetesen jó kis zenére. 

 

Vendégfogadás szolgáltatás 

A vendégeket tudjuk fogadni jelmezben vagy akár élőszobrokkal is. Ön megadja a rendezvény paramétereit és stílusát, mi pedig ötleteken keresztül végigvisszük a folyamatot egészen a kivitelezésig. Nem dolgozunk alvállalkozókkal, csak és kizárólag saját csapattal. Így tudjuk biztosítani a minőségi szolgáltatást.

Az emberek alapvetően szeretik az élőszobrokat és szeretnek fényképeket készíteni velünk, így a média erejével reklámot is csinálhatnak a rendezvényről. Hiszen a legjobb ügyfél az elégedett ügyfél, aki tovább viszi egy vállalkozás hírét. 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

Szilveszterre fellépő

Szilveszterre fellépő vége

Szilveszterre fellépő műsor, mókamester vicces produkciók

Szilveszterre fellépő és mókamester, speciális személyre szabott produkciók. Show műsorok, vendégfogadás jelmezben.