Speciális vendégfogadás

Speciális vendégfogadás, csak nálunk!

Élőszobrokkal!

Nekünk művészet, Önnek egy egyedien elindított rendezvény!

Jó első benyomás = fél siker!

A megérkező vendégek fürkésző tekintetükkel mindig kíváncsian várják mi lesz odabent a rendezvényen. Amennyiben jó az első benyomás, az már félsiker. Pont ezen a bukkanón segítjük át a rendezvényt. Sőt nem csak átsegítjük, de meg is fűszerezzük és fel dobjuk. Ma már alap, hogy az ember egy rendezvényről posztol egy jó kis fotót. Itt jövünk mi a képbe és jókedvet varázsolunk az érkezők arcára, plusz még a vicces vagy látványos fotót is megoldjuk. 

Speciális vendégfogadás

Átsegítjük ezen a döcögős ponton a rendezvényt mi!
Amikor az élőszobrok fogadják a megérkező vendégeket, biztos, hogy mindenkinél eltűnik a feszélyezett érzés, sőt nagy mosollyal fognak belépni a rendezvényre.

A fotókat reklámmal is elláthatjuk, ha egy logózott pódiumon állnak a szobrok, vagy egy sajtó fal előtt, amin ott a rendezvény neve, vagy a szervező cég logója. Így kész is van egy remek kis indirekt reklám a közösségi médiában.

Ötlet: egy barok szobor pár nagyon látványosan fel tudják dobni a rendezvényt; két aranyember akik aranyosan mosolyognak a vendégekre; két beöltözött csokornyakkendős mókamester, akarom mondani frakkos úriemberek akik elvarázsolják az érkező hölgyeket; Arany illetve rézszobor lányok, akik bearanyozzák az érkező férfiak napját, vagy egy Aladdin aki a csodalámpájával kint áll és mindenkinek teljesíti a kívánságait. A továbbiakban hagyjuk Önt hogy ötleteljen és a rendezvényéhez a legjobban illő szobrokat válassza.

És ezek után, amennyiben jól kitaláltuk a rendezvényhez a karaktert, az oda látogatók szájából ezek fognak elhangzani:

De jó! Ez ötletes! Végre valami egyedi! Ezt nevezem! Kíváncsi vagyok erre a rendezvényre! A fogadtatás az csillagos ötös! Én ilyet még nem láttam! Ezek a szobrok tényleg élnek? Végre itthon is látni ilyet! stb.

Hát ez az, ami elhangzik egy rendezvényen, ha mi fogadjuk az érkezőket!

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

 

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com

speciális vendégfogadás

Speciális vendégfogadás – vége

Speciális vendégfogadás, pantomim produkciók, élő szobor rendelés.

Fesztiválra falunapra kiállításra látványos reklám Budapest Győr.