Farsangra élő szobor

Farsangra élő szobor

Lebegő szobor 

Mindig azt vallottam, hogy haladni kell a korral és mindig egyre újabb és újabb szolgáltatásokat kell piacra dobni, így 2018-tól immár elérhető nálunk a „levitáló” szobor szolgáltatás.

Lepje meg a rendezvényére érkező közönséget egy ötletes és meghökkentő produkcióval, amitől nem csak a gyerekeknek fog elállni a szavuk, hanem még szüleiknek is. 

Amennyiben bármilyen rendezvényre (fesztiválra, falunapra, céges rendezvényre) szeretne egy látványos és meghökkentő, ugyanakkor vicces attrakciót, rendelje meg nálunk a lebegő szobor szolgáltatást. Egy olyan élőszoborról van szó, amely lehetetlennek tűnő pozícióban lebeg –mondhatni dacolva a gravitációval.

Mindezt természetesen olyan jelmezben, amely megfelel a rendezvény hangulatának és stílusának. 

Kitűnő szórakozási lehetőséget biztosít a résztvevőknek mind fesztiválokon, mind céges rendezvényeken, emelett fotózási lehetőséget nyújt. Amennyiben a háttérben elhelyeznek egy sajtófalat vagy egy plakátot, akkor mindenki, aki a szoborral fényképet készít és megosztja egy közösségi média portálon, az az Ön rendezvényét fogja reklámozni.

Farsangra élő szobor

DOT MAN

Látványos fényjátékot, hangulatfokozást és remek fényképeket kínálunk ezzel a szolgáltatásunkkal! 

Remek látványosságot és fotózási lehetőséget biztosít bármilyen rendezvényen DOT MAN, a sötétben világító jelmezben érkező gentleman. Igazán kivételes éjszaki fényjátékban, hatalmas élményben és páratlan mókában lehet része annak, aki vele találkozik. Ezen kívül természetesen mindig tart magánál néhány világító szemüveget fotókelléknek, amit szívesen kölcsön ad a járókelőknek pár látványos bulifotó erejére.

Mire lehet használni egy világító úriembert (DOT MAN-t) egy fesztiválon vagy egy céges rendezvényen? Adunk néhány ötletet, de természetesen csak a fantázia szab határt!

Első felhasználási javaslat: 

Rendezvényen a járókelők között egy színes színfolt, aki feltűnik a messzeségből és akivel szívesen készítenek fényképeket a  látogatók. Nem utolsósorban a hangulatot is felpezsdíti, mivel opcionálisan választható DOT MAN mellé egy guruló hangfal, amivel együtt közlekedik, időnként pedig megáll és táncra perdíti a nézősereget.

Második felhasználási javaslat:

Fesztiválokon élőszoborként egy színpompás látványosság lehet a résztvevők számára. Az élőszoborral „Facebook gyanús” képeket készíthetnek a járókelők, a kiposztolt fényképek pedig népszerűsítik a fesztivált. Nem utolsó sorban a gyermekek nagy kedvence lesz DOT MAN.

Céges felhasználási javaslat: 

Amennyiben este szeretne céges rendezvényén egy speciális vendégfogadást, és behatárolt idő-intervallumban érkeznek a vendégek, rendeljen nálunk egy meglepetés produkciót. DOT MAN élőszoborként welcome drinket kínál az érkezőknek és fokozza az esemény hangulatát.

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

 

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com

www.gyermekmusor-rendeles.com

www.gyermekmusor.com

www.arcfestes-gyor.com

www.bohoc-gyor.com


www.pantomimshow.com

www.eloszobor.com

Farsangra élő szobor

Farsangra élő szobor- vége