Pantomim

Pantomim

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Szeretettel köszöntöm weblapomon!

Egy nagyon régi – és hazánkban még eléggé kiaknázatlan – mozdulatművészeti ággal foglalkozom, neve: PANTOMIM.

A pantomim szó jelentése: Mindent utánzó.

„A pantomim, helyesebben a mim eredetileg ókori görög és római színházi szórakoztatási forma, amelyben ismerős alakok és helyzetek gúnyos megjelenítése szerepelt, gyakran durva párbeszéd és nevetséges cselekedetek kíséretében. (Innen ered a mímelés, utánzás).

A mai pantomim a középkori színjátszásból, a commedia dell’artéből ered. (A commedia dell’arte (értsd: „hivatásosok színjátéka”) rögtönzött színjáték, mely a 16. század közepén alakult ki Itáliában.)

A fenti stílusban megvalósuló mai, már szavak nélküli, testmozgással, gesztusokkal, mutogatással jellemzett „néma”, de esetleg zenével kísért, sokszor egyszemélyes, néha többszemélyes előadás neve pantomim.

Ez a művészeti ág az emberi érzések, gondolatok legősibb kifejezési formája. A mimika, a gesztusok, mindenkor a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb eszközei a kapcsolatok és információ rendszerek kialakításának. Főleg az emberi életből vett képeket, helyzeteket jelenítik meg a Pantomim Művészek.

Amennyiben Ön sokat utazik a nagyvilágban, láthatott már nagyobb városok utcáin ÉLŐ SZOBROKAT különböző jelmezekben. ( Barcelona neves utcája, a La Rambla többek között a pantomim művészekről is híres.) Ötletes, színes pompába beöltözve szórakoztatják a járókelőket és színt visznek a hétköznapok szürkeségébe.

Turisták által látogatott helyeken vagy fesztiválokon előszeretettel pompáznak és játszanak, itt készülnek a jobbnál jobb fényképek, amivel a nyaralásból hazaérve lehet büszkélkedni. Vagy, ahogy a hétköznapokban szokták mondani „ez iwiw gyanús kép lett”.

Mi van akkor, ha egy művész fejéből kipattan a szikra, és szeretné új formában megismertetni ezt a mozdulatművészeti ágat a közönséggel?

Tekintse végig weblapomat és meglátja!

Megelégedett Partnerek:

Utazás kiállítás Budapest 2015 

A Balatongyöröki Turisztikai Egyesület  Elnöke  Horváth Lászlóné és munkatársai   köszönetet mondanak  az energikus, professzionális munkádért és a barátságos , megnyerő   magatartásodért, melyet 4 napon keresztül  Budapesten  az Utazás kiállításon tanúsítottál .A célt elértük.

Maximálisan  népszerűsítetted Balatongyörököt, a közel 300 fotó önmagáért beszél.

Köszönjük szépen. Számítunk a munkádra máskor is!

CSEMADOK, MKP, VIA NOVA ICS Ekeli Alapszervezetei és az Ekelért Jótékonysági Alap /Szlovákia

Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy fellépéseitekkel vidám hangulatot varázsoltatok az Ekeli Majálison és Családi Juniálison Jó volt veletek dolgozni, a kapcsolatfelvétel, a programkínálat és kivitelezés egyaránt gyors, rugalmas és profi volt. Műsoraitokra csak pozitív visszajelzéseket kaptunk! Kiváló, hogy a helyszínhez alkalmazkodtok, lekötitek a gyerekeket, megnevettetitek nemcsak a gyermekeket de a felnőtteket is, bevonjátok a gyerekeket a műsorba, kedvesek, barátságosak, pontosak, rugalmasak, segítőkészek vagytok. Minden elismerésünk a Tiétek, ilyen hozzáállás a mai világban ritka és példaértékű! Bátran ajánlani fogunk ismerőseinknek is Benneteket.

2014 Székesfehérvár Tourinform

Egyszerűen remek volt Veletek dolgozni! A műsor mindenkinek nagyon tetszett. Részünkről minden rendben volt az elejétől a végéig, ezért bátran ajánlanánk  másoknak is.

2014 Karosinvest ZRt. HOTEL Karos Spa++++superior

Az élőszobroknak nagy sikerük volt a vendégek körében, mindketten nagyon segítőkészek és kedvesek voltak, munkájukat jól végezték, semmi probléma nem merült fel velük kapcsolatban. A vendégek és a szálloda vezetése is nagyon meg volt elégedve munkájukkal. Részünkről minden rendben ment a kapcsolatfelvételtől a számlázáson át. Természetesen csak Titeket ajánlanék mindenkinek ha élőszobrot szeretne rendezvényére, szívesen dolgozunk Veletek továbbra is, a jövőben is felkeresünk, ha élőszobor szolgáltatást szeretnénk.

2014 AQUINCUMI MÚZEUM BUDAPEST

Mindennel elégedettek voltunk. Semmi probléma nem volt.

Amiket szeretnék kiemelni:

1. Nagyon könnyű és gyors volt a kapcsolatfelvétel és -tartás veled.

2. Bettina és Ádám nagyon gyorsan feltalálta magát és alkalmazkodott a változó helyzetekhez (zuhogó eső, szereplés a rabszolgavásáron stb.).

3. Megbízhatóan betartották a megbeszélt munkaidőt, anélkül, hogy ezt bárkinek felügyelnie kellett volna.

2013 Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

Kedves Teó! Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál pénteken. Valóban profi vagy és jó promóció voltál cégünknek  Épp azt mondtam a kollégáimnak ma reggel, hogy ilyen szolgálatkész, profi vállalkozóval nem mostanában találkoztam. Nyitott, rugalmas, empatikus, a cég érdekeit azonnal értő és képviselni tudó ember vagy. Remélem, hogy számodra is kellemes emlék marad az együtt töltött idő, a későbbiekben is számíthatunk majd rád!

2013 Sofitel Budapest

Nagyon kreatív és lelkes csapatot ismertem meg bennetek. Nagy odafigyeléssel, precizitással kezeltétek kívánságaimat a rendezvénnyel kapcsolatban. Semmilyen probléma nem volt az egész munkafolyamat alatt.  Ami kimondottan tetszett az a rugalmas és pozitív hozzáállásotok.

2012 COPPIA VINCENTE Kft.

Nagyon örültem, hogy rátok találtam és annak meg még inkább, amikor a határidő rövidsége és a felmerülő problémák ellenére is megoldottad az aktivitást.  A csapatépítő résztvevői és a kollégáim részéről is pozitívak voltak a visszajelzések. Én ajánlanálak másoknak is szívesen.

2014 TreffOrt Vendéglátó és Rendezvényház

Csak annyit mondanék, hogy minden nagyon jó volt, örülök, hogy el tudtatok jönni, és nagyon reméljük, hogy lesz még alkalmunk együtt dolgozni. Az est folyamán lelkiismeretesen végeztétek munkátokat, a vendégek nagyon megkedveltek titeket, mint ahogy mi is.

2013 -2014 Balatongyöröki Turisztikai -Egyesület  Elnöke

Nagyon örülök, hogy az elküldött ajánlatodra  rögtön reagáltam és Te  nagyon kreatívan álltál a feladathoz. A két nap amit  a kiállításon együtt töltöttünk még jobban megerősített abban,hogy a feladat amit vállalsz nagyon jól kerül megoldásra. A kiállítás  nagyon gyenge volt ennek ellenére Te  kedvedet nem vesztve  minden lehetőséget megragadtál  az emberek elérése érdekében. Köszönöm szépen a munkátokat. Nagyon szívesen és jó szívvel ajánlom a tevékenységeteket másnak is.

2012 Max & Future

Könnyű volt veletek dolgozni. A felmerülő kérdéseket megtudtuk oldani. A kommunikáció működött telefonon és írásban is. Nem okozott dongott a „most” kell a válasz! Nem volt problémánk. Olyanokkal szeretünk együtt dolgozni akik, rugalmasak és megértik, hogy a megrendelő kéréseit a lehető legprofibb módon kell kezelni, minden esetben. Az adott rendezvényt „nem egy a sok közül” kezelik, adott esetben akár ötletekkel is segítik a munkánkat. Ti is ilyenek voltatok! Köszönjük!

2012 Korda Filmpark Etyek (Etyeki kezes-lábas fesztivál)

“Maximálisan meg voltunk elégedve a munkátokkal, sok látogatótól hallottam pozitív visszajelzést, hogy meggyőzően tudtátok bemutatni nekik a programot és a szép számú látogató (a hétvégén összesen kb. 5000 fő járt nálunk) magáért beszél, és természetesen a munkátokat is dicséri. Negatívumot nem tudok mondani, részemről minden rendben volt, köszönöm!Hasonló rendezvény alkalmával is keresni fogunk Titeket.”

2011 Accelsiors Kft

TÖKÉLETES SZOLGÁLTATÁST KAPTUNK! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!”Azt gondolom munkájuk megalapozta közös jövőnket, munkájuk nagymértékben hozzájárult az est sikeres és nagyszerű kimenetelével. Véleményem és terveik szerint hamarosan lesz alkalmunk a további együttműködéshez is.”

2011 Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft.

“Semmi probléma nem volt!szerintem szupi volt, látogatói szemmel is és megrendelő szemmel is! A látogatók visszajelzései alapján úgy láttam, minden ok! Mi szeretnénk továbbra is igénybe venni ezt a szolgáltatást! majd küldöm a programtervet!”

2011 Cortensia Group – szakmai segítség rendezvénye sikeréhez

“Szépek voltatok, igényes volt a jelmez és a smink.

Partnerünk elégedett volt, tehát probléma nem volt.

Köszönjük még egyszer a BTM-es munkátokat, nagyon jók voltatok!

Ha lesz még hasonló igényünk, biztos hívunk Titeket – ez talán mindent elárul.”

2011 – 2012 HORIZONT Rendezvényszervező Iroda – Immáron 20 éve!

“Mi mindennel elégedettek voltunk, jó volt a kommunikáció, időben megkaptunk mindent. Köszönjük!”

2010 Tarandus KIadó – Lőrincz Krisztina irodavezető

“Az előadásotok fergeteges volt, nagyon szépen köszönjük. A jelmez és a smink pedig csodálatos volt! Műsorszámotokkal nagymértékben emeltétek az est fényét, ezt egy kisebb közvélemény kutatás is megerősítette. Remélem, még tudunk együtt dolgozni a továbbiakban is!”

2010 Ártinvent Budapest (Kraft foods hungária kft-2010 karácsonyi Milka reklám)

“A közös munkával tökéletesen meg voltunk elégedve, a pantomimes együttműködésünk alatt végig profi hozzáállással és pontos kivitelezéssel találkoztunk, az előzetes megbeszélésektől a fellépések végéig. Örülünk, hogy rátok találtunk, és szívesen dolgozunk veletek együtt a jövőben is, reméljük lesz még rá alkalom. Nyugodt szívvel ajánlunk benneteket minden partnerünknek, aki igényes produkciót keres a rendezvényére.”

2010 HD GROUP Kommunikációs Ügynökség

“Nagyon jó volt Veletek dolgozni, köszönöm szépen a maximális hozzá állást és a profizmust”

2010 Yoman & Yoman Produkciós Iroda

Superman és Batman Élőszobor Show a Budapesti Város Ligetben.

“Ezúton szeretnénk nagyon megköszönni az október 10-i BÁTOR TÁBOR rendezvény kapcsán az odaadó és magas színvonalú teljesítményeteket. Nagyon nagy örömet okoztatok a beteg gyerekeknek és egyaránt a felnőtteknek is”.

Reméljük mihamarabb ismét alkalmunk lesz a közös munkára.Szívélyes üdvözlettel:

Kováts Tibor & a Yoman csapata

2010 Cinema City Győr

“Véleményem szerint minden nagyon rendben volt egész hétvégén, örülök, hogy nálunk dolgoztál és remélem lesz még közös munka. Segítőkészségből, kommunikációból és gyors ügyintézésből főként csillagos 5-öst érdemelsz! Köszönjük szépen a segítséged!”

2009 Big Ben Győr

“Maximálisan elégedett voltam gyorsan és gördülékenyen mentek a doldog. Amiért külön köszönet, hogy a promóciót „sajátként” kezelted, és nem csak le akartad tudni a megbeszélt időt. Az ilyen hozzáállás ritka manapság, köszönet érte.”

2013 DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft.

Minden az előzetes tervek szerint, zökkenőmentesen zajlott, kezdve a koncepció közös kialakításától a lebonyolításon keresztül az elszámolásig. A kiállítás sikeréhez, a korábbinál több érdeklődő figyelmének felkeltéséhez nagyban hozzájárult Teó művészi teljesítménye. Még a komoly, sietős, öltönyös cégvezetők arcára is sikerült mosolyt csalni egy-egy apró gesztussal. Több partnerünk megjegyezte, hogy milyen kreatív és friss az ötlet, amivel feldobtuk a kiállítást. Szívesen dolgoznánk Veletek jövőre is, mert biztosan ki tudunk találni együtt valami ütős ügyfélcsalogató produkciót

2010  Rafinanz Services Kft.

2010-es Kapcsolat, egy nagyon jól sikerült csapat építés üzletembereknek.

“Nagyon köszönjük a közreműködésedet a Kraft Foods 2010-es őszi sales konferenciájának csapatépítőjén.Igazán űdítő színfolt volt ez az állomás. A karácsonyi témájú bemutatóid remek felkészülést jelentettek a képviselők számára az előttük álló időszakra. A számukra kiadott feladat pedig felhőtlen szórakozást nyújtott a csapattagoknak.A kapcsolatfelvételtől a számlázásig minden rendben volt.Nagyon segítőkész és rugalmas volt a hozzáállásod. Igazán megkönnyítetted a munkám.

A visszajelzések alapján a megrendelő cégtől is nagyon elégedettek voltak.”

2009-töl folyamatosan  Győri Városi Művészeti Múzeum   folyamatosan a rendezvényeiken jelen vagyunk.

2008 óta folyamatosan Győri Rendezvény és Fesztiváliroda rendezvényeit Élőszobor produkciókkal színesítjük.

We Love Kreatív Kft .

Palace Diszkó Siófok megnyitó party éveken keresztűl, Palace Kafe Siófok élőszobor show és pantomimes játékok 3 idényen keresztül, LG Oszkár Díj Átadó Gála Budapest.

2014 Pap László Sportaréna

A rendezvényen való részvételük és az együttműködésre való hajlandóságuk jelentős mértékben segített az esemény jellegéből fakadó problémák kiküszöbölésére.  Maximálisan elégedett vagyok a rendezvényt megelőző valamint a helyszínen tapasztalt hozzáállásukat illetően. Úgy gondolom, amint lehetőségem nyílik az ismételt együttműködésre, jelentkezni fogok.