Gyermekprogram

Gyermekprogram

Csokigyáros – édességet osztó show műsora
2018-ban legsikeresebb és legtöbbet játszott show műsorunk.
Jó hangulatú, vidám és nagyon interaktív gyermekműsor! Ki látott már olyan gyereket, aki nem szereti a csokit? Senki! Mit szólna hozzá, ha idén meghívna rendezvényére egy Csokigyárost, aki felpörgeti a gyermekek hangulatát? A műsorban lesz csukott szemes csoki ízlelés, csokievő verseny, és természetesen, ahogy az egy igazi csokigyárostól elvárható … édesség eső (cukorka, csoki, karamella)! Hogy a varázslat se maradjon ki a műsorból, bemutatjuk a csoki varázspálcát, amelyből francia drazsé folyik, az aranyszínű karamella varázsgömböt és az édesség eltüntető dobozt. Természetesen mindezt csak akkor, ha a gyermekek szeretik az édességeket! Rendelje meg most, és adjon idén egy feledhetetlen élményt a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt.

Amit garantálunk: Erről a műsorról egy hét múlva is beszélni fognak … és nem csak a gyermekek!

Műsoridő: kb. 45 perc, ár 80 000 Ft vagy 270 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ár tartalmaz kb. 5-6 kg édességet, amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben és tartalmazzák a csokoládét a csokievő és ízlelőversenyhez. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal!

Nézze meg milyen hangulattal van vége a műsornak!

Kattintson a linkre és a több tucat videón keresztűl
betekintést nyerhet a műsor részeibe és hangulatába:
http://pantomimshow.com/csokigyaros-videok/

 

DOLLÁR PAPA pénzesővel fűszerezett bűvész műsora
A legjobb részt venni a varázslatban, hiszen akkor lesz igazi élmény a gyermekek számára. A Dollár Papa pénzesővel érkezik és még nagyobb pénzesővel távozik (igazi amerikai egy dolláros)! A sikeres műsor receptjének összetevői: egy tucat bűvésztrükk, és egy tucat gyermek aki feljöhet színpadra, hogy kipróbálhassák a varázserejüket. Ezekhez adjon hozzá sok pénzt, és kész a show. Mi lesz a műsorban még? Pénzes trükkök, színváltó korongok, szabaduló kocka, és némi “szerencsejáték”. A gyermekek közelről megnézhetik az ördögpálca varázslatát és az eltűnő gyufásdobozt, amely mint a mesében, pikk-pakk, hol volt, hol nem volt. A legszerencsésebb pedig műsor végén magukkal vihetnek egyet a Dollár Papa által aláírt 15-20 db igazi egydolláros közül amit színpadról kiszórásra kerül.

Műsoridő kb. 45 perc. Ára: 80 000 Ft vagy 270 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ár magában foglal 15-20 db igazi egydollárost. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal!

Kattintson a linkre és a videókon keresztűl betekintést nyerhet a Dollár Papa műsorba:
http://pantomimshow.com/dollar-papa-videok/

 

Jack, a kincseket osztó kalóz – Interaktív gyermek vetélkedő show műsor
Emebbe programba kiderülni mit rejteni és sumákolni a kalózok a kín cses ládikókba. Cudarúl ó, molyrágta ládikó őrizni vén kalóz drágaság kincsét, lehet ez igaz á ból lenni fél túccat ládikó is. Amit elrejteni cudarr kálóúz, azt most kiosztani, ha kicsi lurkó gyermekek lenni szem füles. Ez élő adásba mindig 2 csapat gyerek küzd enni meg egy más sál, mász mász feladaton kereszt tüll. Capat lenni összerakva hős siess 2-4 kálóúz fő, nyertes gáz fickó csapat, nyitni ki egy kincses ládika és át szellem ülve kicsi vigyorgó arccal vinni azt háza. Mű sorban lenni temérdek fel adat: forgat tó zászló kálóúz tánc, csukott szemes mi lenni a kézbe játék, ”rum-li“ ivó verseny, célba lopás verseny, toll vaj kálóúz kötözködőverseny. Műsor finn á lé csinálni egy fenomeniális latin riszáló, csótány tapos só kortánc búcúzás.
Száj nos Jack nem beszélni jól magyar, ez ért lenni kicsi humorbonbon dísz kurzusa. Sok csemete más nap is beszélni murisan, mint Jack. Felnőttek kör ében leni víg a dalom mű sor közben.
Ami garant állni ez műsorba, szem nem maradni száraz, lenni fergeteges muri s hangulat és mindenki fájni has kuncog ás toll.
Műsoridő: kb. 60 perc, ár 100 000 Ft vagy 330 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 35 000 – 40 000 Ft. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal!

 

 

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső – gyermek show műsor
Látott már olyan gyermekműsort, ahol ajándékáradat van, ahol hajgumi, karkötő és labdaeső van? Látott már olyan műsort, ahol a bátrak, akik feljönnek színpadra és szerepelnek a műsorban, ajándék gyűrűvel, órával, nyakláncokkal, karláncokkal és még sok minden mással távoznak? Ez egy ilyen műsor! Az ajándékot nem kell visszaadni, hiszen a Dzsinn adja nekik, miután Aladdin megdörzsöli a csodalámpát. A műsorban kiderül, hogy a Dzsinn nagyon szereti a hastáncot és a végén lehet, hogy párt választ a hastáncoslányok közül … ekkor kezdetét veszi egy “leánykérés” és természetesen a lányért púpos tevékkel fizetünk a szülőknek!
Műsoridő: kb. 45 perc, ár 90 000 Ft vagy 300 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 30 000 Ft. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal!

Kattintson a linkre és a videókon keresztűl betekintést nyerhet az Aladdin Műsorunkba:
http://pantomimshow.com/aladdin-videok/

Hófehérke és a csintalan törpék – Interaktív, feladatokban és mókában gazdag gyermek show műsor. Hófehérke színpadra hívja a “Törpéket” (gyermekeket), akiknek feladatokat kell elvégezniük. Első körben utánozniuk kell a törpék karakterét (Tudor, Vidor, Szende, Szundi, Hapci, Morgó, Kuka). Második körben minden “Törpének” el kell végeznie egy feladatot.

Például:

  • Hapci csukott szemmel fűszereket ismer fel,
  • Szundi párnát porol a légycsapóval,
  • Tudor gyöngyöket válogat szét a francia drazsé közül stb…
    A “Törpék” műsor közben bányász sisakból cukrot kapnak, a legvégén közös tánccal búcsúznak. Vigyázat a műsor nyomokban piros almát tartalmazhat!
    Műsoridő 40 perc, ára 50 000 Ft vagy 160 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). A műsorhoz mikroport szükséges!

 

Varázslat – tánc- zene – Interaktív bohócműsor 
Mi lesz a műsorban? Minden, ami a gyermekeket elvarázsolja! Ének, zene, tánc és persze egy kis bűvészkedés. A bohócot két piros hajú, a közönségből önkéntesen jelentkező bohócsegéd segíti a műsor alatt, két igazi varázspálcával a varázslatban.
A bohócsegédek eltüntetik a kendőt, elővarázsolják az édességet és a végeláthatatlan masnit a varázsdobozból. Persze a közönség minden tagja részese a műsornak, hisz a varázslathoz mindenkinek a varázserejére szükségünk van. Lesz még közös, vidám táncbemutató a színpadon, frappáns ritmus játék, vicces beéneklés a gyerekekkel, amit azután egy “komoly” színpadi produkció követ. Mindez persze sok nevetéssel fűszerezve. A műsorhoz mikroport szükséges!
Műsoridő: kb. 45 perc, ár 70 000 Ft vagy 230 Euró. (Áfa mentes számlát írunk).

 

A pantomim varázslatos világa 
Interaktív pantomim előadás a gyermekek bevonásával. Ami a műsorban lesz: alap pantomim mozdulatok betanítása, az ember érzelmeinek bemutatása (bánat, apátia, düh, lelkes, vidám, konzervatív, unott, …stb ). Játék a közönséggel: a pantomimművész eljátszik valamit a színpadról, a közönségnek pedig ki kell találni ezt (gyümölcs, hangszer, kisállat stb.) Műsor végén élőszobor verseny a gyerekeknek, mozdulatlanul kell állni 3 percig egy pózban. Műsoridő 45 perc, ár 70 000 Ft. vagy 230 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). 
Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal!

 

Mimi és Zizi – A két manó varázslatos kalandja 
Nagy bajban van az erdő! Csak egy dolog segíthet: azŐsi Manóvarázslat. Azonban ehhez sok hozzávaló kell. Őszmanó kertjének óriásrépája, a galagonyaszirup, egy napsugár, és a láthatatlan erdő földje. Sok utazás és varázslat kell, hogy mindent sikerüljön összegyűjteni. Hogy végül sikerül-e a varázslat? Kiderül a műsorból. Műsoridő 45 perc, ár 75 000 Ft vagy 250 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Igény szerint a műsor végére lufihajtogatás is rendelhető. A műsort mindig az adott évszakhoz igazítjuk. A műsorhoz 2 db mikroport szükséges!

Arcfestés
A gyerekek világában bármi lehetséges…ugyanígy az arcfestésben is. Egy rendezvényen tökéletes elfoglaltság a gyermekeknek, hogy azzá változzanak egy napra amivé csak szeretnének. Ez igazi varázslat! Lehet lepke, bohóc, tigris vagy éppen katicabogár, ezen a napon bármi megtörténhet. Hatalmas rendezvény, szülinapi buli vagy családi összejövetel, a gyermeknek az arcfestés minden esetben felhőtlen szórakozás. És nem csak a gyerekeknek! Az arcfestés több mint festék, ez valódi varázslat. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 10 képzett arcfestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Hennafestés

A legősibb és napjaink egyik legdivatosabb testfestési formája, mely most már az Ön rendezvényén is színesítheti a programot. Képzett hennafestőink különféle díszes motívumokat festenek a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek, melyek akár 2-3 hétig is díszíthetik a bőrt. Egy mintaalbum segítségével pedig mindenki kiválaszthatja a hozzá legjobban illő mintát. Barna hennával dolgozunk. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 3 képzett hennafestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Csillámtetovállás 

Az elmúlt évek nagy kedvence a csillámtetoválás. Bőrbarát anyagokkal olyan mintákat készítünk a bőrre, melyek akár 1-2 hétig is díszíthetik a gyerekek kezét vagy lábát, és ezt büszkén szokták mutogatni főleg a lányok. Cica, csikóhal, csillagok, vagy mesehősök, de akár céges logó is készülhet a csillámokból. A csillámtetoválás fiúknak és lányoknak,  kicsiknek és nagyoknak is egyaránt a kedvence lesz. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 30 000 Ft. vagy 100 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 15 képzett csillámtetoválóval tudunk részt venni egy rendezvényen.

Arany és ezüst tetoválás

Az arany és ezüst tetoválás egyaránt kedvelik a gyermekek, a tinédzserek, de még az idősebb korosztály is. Csuklóra, bokára, vállra, nyakra vagy akár derékra is felvihető, alkalmas sportos viseletre vagy akár estélyi megjelenésre is. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 30 000 Ft. vagy 100 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Körömlakkozás

Hiszik vagy sem, de a gyermekek is rajonganak a színes, csillámos, vagy éppen matricákkal díszített körmökért. A kislányok, már ebben a korban is büszkélkednek azzal, hogy milyen szépek és csinosak. Okozzon hát nekik felejthetetlen élményt azzal, hogy csodás körmöket varázsol nekik a rendezvényen. Természetesen a programnak nem csak a gyerekek fognak örülni. A körmös kizárólag csak lakkozza, vagy kicsit reszeli a gyermekek (vendégek) körmét. Nem műkörmöt épít, csak díszít, így mindenki bátran igénybe veheti a szolgáltatást, hiszen könnyen eltávolítható igény esetén a körömlakk. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Hajfonás

A szép haj egy lány számára olyan, mint egy igazi korona.  Ajándékozza meg a lányokat és a hölgyeket rendezvényén egy kis hajszobrászkodással. Egyszerű és gyors trükkök, apró fonatok, különleges copfok és gyönyörű hosszú fonatok. Végeredményként pedig büszke és csodaszép lányok, akiknek frizurája olyan, mintha épp a fodrásztól jöttek volna. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. Az ár magában foglal egy fodrászt és a hajak elkészítéséhez szükséges kellékeket (hajgumik, csatok, hullámcsatok – ami a hajba kerül azt a gyermekek hazavihetik nem kell visszaszolgáltatni.) szükség esetén használunk csak kis zselét vagy kis lakkot.

Smink készítés gyerekeknek

Minden kislány álma, hogy olyan legyen mint a nagylányok, vagy mint egy igazi hercegnő. Teljesítse a rendezvényén a kislányok álmát és rendelje meg nálunk a sminkelés szoláltatást.  Minden drágakő sokkal szebb ha megfelelő ékszerbe kerül, így mi is kiemeljük kicsi  a lányok ragyogását, egy kis arcpirosítóval, rúzzsal, szemhéj púderrel és szemkontúrral.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Elektromos jármű – Mini Segway

Elérkezett az elektromos járművek időszaka! A gyermekek kedvenc programja! Ajánljuk kicsiknek,  nagyobbaknak és … ha tiniknek keres programot akkor ne keressen tovább mert a Sagway le fogja őket teljesen foglalni. Gyermekeknek lehet szabad foglalkozás a járművel vagy aki teljesít egy pályát az kap ajándékba egy cukrot. Terhelhető 25-100 Kg. így természetesen a felnőttek is igénybe fogják venni a rendezvényen. Ajánljuk még csapatépítőre … például egy rövid pályán ki tud elvinni tálcán 3 sörös dobozt, anélkül, hogy a sörös dobozok eldőljenek.  Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 3 járművel és 1 személyzettel) 100 000 Ft. vagy 330 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 150 000 Ft. vagy 500 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

 

 

 

Kézműves foglalkozások:

 

 

Minyon készítés – kettő az egyben játék

Képzeljen el egy olyan egyszerűen nagyszerű játékot, amit a kicsik és nagyon egyaránt 5-10 perc alatt el tudnak készíteni. Miután elkészült az alkotás kétféle játékot is lehet vele játszani. Ha az egyik oldalát nézzük, akkor bábozhatunk vele, hiszen egy ugráló mókás figura, ha viszont megfordítjuk egy nagyszerű ügyességi játékká változik. Egyszerűen nagyszerű, kettő az egyben. Ár: 25 000 vagy 80 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Olaf hóember hungarocellel töltve

Van egy mese, melynek sikere töretlen és szereplői, mind a gyerekek nagy kedvencei.

Mind közül a legkedvesebb – zokni Olaf. És hogy miért kedvenc? A gyerekek saját maguk készíthetik el. Megformálják, ráragasztják a szemeit és a száját. A gyerekek együtt tudnak aludni a saját készítésű kedvenccel, mivel a tömőanyag puha hungarocell. Képzelje el, hogy a gyermekek sokáig emlékeznek és emlegetik a rendezvényt, ahol megszerezték Olaf hóemberüket. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

Katica készítés fonalból

A gyerekek fonalból készíthetnek pár katicát, amit aztán nyakláncként vagy gyűrűként viselhetnek, de akár könyvjelzőként is használhatják. Látványos és egyszerű foglalkozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Mókás ugráló fonalpolip

A polip egy igazán mókás állat, az ugráló polip pedig még annál is viccesebb. A gyerekekkel fonalból készítjük el a legújabb házi kedvencet, aki egy gumiszalagra kötve még ugrálni is tud. Igazi barát lehet, hisz puha, nagyon aranyos szemei vannak és minden esetben úgy néz ki, ahogy a kisgyerek megálmodta. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. (Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

 

Óriási papír virág

Egyszerű, de nagyszerű kézműves foglalkozás, amit kicsik és nagyok egyaránt gyorsan elvégezhetnek, így akár anyukájukat meg is ajándékozhatják vele. A sok színes virág pedig igazán kellemessé varázsolja a rendezvény hangulatát is. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140  Euró.

 

Szalvétavirág készítés

A gyerekek sárga szalvétából elkészítenek egy szép tubarózsa virágot, amit hazavihetnek és büszkélkedhetnek vele.  Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 20 000 Ft. vagy 70 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.

 

Gyöngyvasalás 

A gyermekek mindenféle figurákat készíthetnek gyöngyből, amit utólag levasalunk és hazaviheti, ez nagyon sok gyereket lefoglal és ez a 2015 év slágere. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

 

Varázspálca készítés, 

Mindenki elkészítheti saját varázspálcáját amit a műsor alatt felavatunk és egész műsor alatt használjuk varázslásra. Ár 25 000Ft. vagy 80 Euró. (kb. 4-5 órára és 70-80 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat).  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Gyöngyfűzés

Tökéletes elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Karkötőt, nyakláncot vagy hajpántot fűzhetnek a gyermekek és a felnőttek is egyaránt, hiszen olyan gyöngyöket használunk amelyeket a felnőttek is ékszerként viselhetnek a hétköznapi életben. Ár 40 000 Ft vagy 140 Euró. (kb.  4-5 órára és 70-80 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a láncokat, karkötőket).  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 70 000 Ft. vagy 240  Euró.

 

Zokniló

Egyszerűen nagyszerű kézműves foglalkozás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki elkészítheti majd pedig használhatja kis lovacskáját, amit készítés közben természetesen el is keresztelünk valami szép névvel. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 40-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

 

 —————————–—- Téli Mikulás programok ——————————————–

Jégvarázs interaktív gyermek show műsor 

 

Sokak kedvence a Jégvarázs mese, így elhoztuk a mese szereplőit a gyermekeknek! Az előadásban Anna  és a gyermekek havat próbálnak varázsolni, ami végül sikerül is pár próbálkozás után. Az interaktív műsorban lesz varázslás, édesség, csoportos feladat a gyerekeknek és végül megérkezik Elsa aki elénekli a film betétdalát együtt a gyermekekkel. Igény szerint 4 fős előadást is tudunk csinálni ahol a hóember Oláf és a Kristoff pedig fogadják a vendégeket és lehet velük fotót készíteni. (Műsoridő: kb. 1 óra perc ár 90 000 Ft. vagy 300 Euró.

Mimi és Zizi, a két télmanó varázslatos kalandjai 

Mesejáték 40 percben. A két manó, Mimi és Zizi minden évszakban valami galibába keveredik. Nagy bajba kerül az erdő. Nem színesednek a fák levelei, vagy éppen nem akar sehogy sem hullani a hó. Csak egy dolog segíthet: az Ősi Manóvarázslat.  Így hát aggodalomra semmi ok, hiszen Mimi és Zizi ismeri a hozzávalókat és a gyerekek segítségével meg is szerzi azokat. És hogy sikerül-e a varázslat? Kiderül a műsorból.  Két fő tartja a műsort. (Műsoridő: kb. 45 perc ár 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

Mikulást kísérő krampusz

A Mikulás mellől nem hiányozhat a krampusz sem, aki a Nagy szakállúval érkezik és a nehézkes csomagosztásban segít neki. Természetesen nem lenne igazi krampusz, ha mindig jól viselkedne, nem játszadozna, viccelődne és incselkedne a gyerekekkel és a Mikulással! Ár 20 000 Ft. vagy 70 Euró.

Mikulás mellé gyermekműsor

A Mikulás érkezését mindig nagy izgalom és várakozás előzi meg. Ezért ez idő alatt, még a Nagyszakállú érkezése előtt egy kedves Mikulás segéd varázsolja el a gyerekeket . A gyerekek az interaktív műsor alatt kipróbálhatnak pár hangszert és természetesen megmutathatják milyen ügyesen tudnak énekelni a Mikulásnak. Amíg a várva várt vendég megérkezik együtt énekelnek, játszanak, táncolnak a Mikulás segéddel, majd hangszerekkel és dalokkal fogadják a Télapót. A műsor végén pár bölcs gondolattal együtt  a Mikulás és segéde kiosztják az ajándékokat. Ár 60 000 Ft.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com 

www.gyermekmusor-rendeles.com

www.arcfestes-gyor.com

www.bohoc-gyor.com


www.pantomimshow.com

www.eloszobor.com

Gyermekprogram – vége